Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koetko sähkötekniikan vaikeana tai vieraana -

jos koet, et ole yksin. Moni kokee niin.

Autan sinua valitsemaan viisaasti ja välttämään sudenkuopat. Säästät jo rakennusvaiheessa tuhansia euroja ja tulevina vuosina ylläpidossa mahdollisesti vieläkin enemmän.

Tarvittaessa istutaan samaan pöytään ja keskustellaan asiat perinpohjin.Tarvittaessa istutaan samaan pöytään ja keskustellaan asiat perinpohjin.

 

Otan toimeksiantoja  uusien pientalojen suunnittelusta toimialueellamme:

- pääkaupunkiseutu

- Päijät-Häme

- Kanta-Häme

- Pirkanmaa

- Keski-Suomi

- Kymenlaakso 

 

 

Ota yhteyttä ja kerro rakennushankkeestasi. Jos se näyttää minun työtilanteeseen ja osaamiseen sopivalta, niin saat hyvän tarjouksen sähkö- ja valaistussuunnitelmista.

PUH 0400 344 205 / Lasse Honkala

 Suunnittelun hintahaarukka alkaa noin 500 euron paikkeilta, yleensä kuitenkin hinta on noin tonni. Joitakin poikkeuksellisen isoja talohankkeita joudutaan suunnittelemaan useissa kokouksissa ja monen kuukauden ajan, jolloin hinta voi nousta useisiin tuhansiin.  

Annan työlleni täyden takuun. Jos et ole siihen tyytyväinen, niin laskuakaan ei tule.

Tokihan teen kuitenkin ensin kaikkeni, että olet tyytyväinen, koska vain sillä tavalla saan myös jatkossa toimeksiantoja. Hyvin suuri osa asiakkaistani on saanut joltain aiemmalta asiakkaalta hyvät suositukset valita minut suunnittelijaksi.

 

Tässä vähän tarkemmin suunnittelusta:

Suunnitteluperiaatteet

Suunnitelmissa käytämme  yleisesti sähkötukkuliikkeillä myynnissä olevia sähkötarvikkeita, jolloin niiden takuu on STUL-takuuehtojen mukainen. 

Älytalojen väyläjärjestelmiä en suunnittele.

Fiksut ja toimintavarmat automatiikat saadaan aikaan ilman, että sitoudutaan johonkin ohimenevään muotituotteeseen ja samalla vaarannetaan tietoturva. 

Sähkötekniikan perusta tulee olla kelle tahansa sähköasentajalle tuttua reletekniikkaa. Sen päälle voidaan sitten laittaa älyä harkitusti. Näin voimme varmistaa myös tulevaisuuden tarjoamat mahdollisuudet.

Valaistuksessa käytämme LED-valaisimia. Niiden kustannustaso on jo pudonnut riittävän alas ja valon sävy on valittavissa ihan maun mukaan. 

Palovaroittimet suunnittelemme aina heikkovirtasensoreilla ja keskitetyllä akku / varaajapaketilla aivan kuten se tehdään kaikissa julkisissa rakennuksissa. Tämä ei aiheuta lisäkustannuksia mutta helpottaa huollettavuutta.

Murtovalvontaan suosittelen langatonta tekniikkaa ja meillä on siihen yksi vaihtoehto myös omassa myynnissä. Toki voit hankkia murtovalvontatekniikan muualtakin, jos esimerkiksi haluat siihen yhdistää vartiointipalvelut, niitä meillä ei ole tarjolla.

Palvelun yleiskuvaus

Suunnittelun voit tilata ihan vain puhelimitse tai sähköpostilla. 

Keskustelu ennen tilaamista on aina paikallaan. Soita minulle (0400 344 205). Autan mielelläni pääsemään eteenpäin ja vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Saat tästä  LÄHTÖTIETOLOMAKKEEN, jonka voit täyttää omalla tietokoneella ja sitten palauttaa meille .

Lähetä meille talonne piirustukset PDF- ja DWG-tiedostoina.

Meiltä kyllä sitten kysellään vielä lisätietoja, jos lähtötiedoissa on avoimia kysymyksiä tai muuten epäselvää.

Tämän jälkeen edetään luonnosten, palautekeskustelujen ja tarkennusten kautta valmiiseen suunnitelmaan, jota voidaan edelleen päivittää työmaan aikana ja talon valmistuttua.  

Mitä enemmän haluat vaikuttaa suunnitelman sisältöön, sitä enemmän  joudut perehtymään asiaan. Minun tehtävä on auttaa sinua tekemään järkeviä valintoja lukemattomista eri vaihtoehdoista.

Takuu

Annan työllemme täyden takuun. Jos suunnitelma ei vastaa luvattua, saat rahat takaisin 100%.

Usein kysytään

Mitä suunnittelu pitää sisällään ?

Yksinkertainen vastaus tähän on, että se pitää sisällään kaiken tarvittavan, jotta tuleva talosi on mahdollista sähköasentajan sähköistää.

Tiedän, että maallikon on mahdotonta vertailla eri suunnittelijoiden tuotoksia ainakaan etukäteen. Varmasti kaikki vakuuttavat tekevänsä "hyvän" suunnitelman.

Julkisessa rakentamisessa onkin tapana spesifioida tarkasti, mitä dokumentteja suunnittelija laatii ja mitä puolestaan tekee urakoitsija. Pientalorakentaja ei juuri koskaan ole esittänyt minulle luetteloa, mitkä dokumentit hän minulta haluaa.

Siksipä vastaukseni tähän kysymykseen on, että minä teen kaikki tarvittavat dokumentit niin, että talo tulee asianmukaisesti sähköistettyä.

TÄSTÄ VOIT OSTAA SUUNNITTELUPALVELUN HELPOSTI