Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

29/12/2917 Suunnittelupalvelu

1/12/2017 Kotiautomaatio 8.6

1/9/2017   3SET S myyntiin

1/6/2017    Muutto Iso-Äiniölle

1/1/2017     Verkkokauppa avattu

1/11/2016   3SET ver 2.0 myyntiin

1/1/2016   Laatujärjestelmä

Koetko sähkötekniikan vaikeana tai vieraana -

jos näin, et ole yksin. Moni kokee niin.

Autan sinua valitsemaan viisaasti ja välttämään sudenkuopat. Säästät jo rakennusvaiheessa tuhansia euroja ja tulevina vuosina ylläpidossa mahdollisesti vieläkin enemmän.

Tarvittaessa istutaan samaan pöytään ja keskustellaan asiat perinpohjin.Tarvittaessa istutaan samaan pöytään ja keskustellaan asiat perinpohjin.

 

Otan toimeksiantoja  uusien pientalojen suunnittelusta toimialueellamme:

- pääkaupunkiseutu

- Päijät-Häme

- Kanta-Häme

- Pirkanmaa

- Keski-Suomi

- Kymenlaakso 

 

 

Meillä on vakiohinta, joten meiltä ei tarvitse kauan odotella tarjousta suunnittelusta. 

Kulloinkin voimassa oleva hinta löytyy verkkokaupastamme.

 

Samalla kun kevään sesonki on nyt alkanut, olen yksinkertaistanut suunnittelupalvelun konseptia. Vaikka konsultit ovat miten neuvoneet tekemään erilaisia palvelupaketteja ja hinnoittelemaan ne eri asiakkaita varten, niin minähän en heitä usko. 

Verkkokaupassa on nyt tilattavissa VAIN YKSI palvelukokonaisuus.

Sen saat normaalihintaa edullisemmin, jos maksat tilauksen heti. Voit myös valita maksutavaksi laskun, jolloin suunnittelupalvelu laskutetaan normaalihinnalla työn valmistuttua.

Jos et ole työhön tyytyväinen, niin laskuakaan ei tule.

Tai jos maksoit verkkokauppaan, niin saat rahat takaisin.

Tokihan teen kuitenkin ensin kaikkeni, että olet tyytyväinen, koska vain sillä tavalla saan myös jatkossa toimeksiantoja. Hyvin suuri osa asiakkaistani on saanut joltain aiemmalta asiakkaalta hyvät suositukset valita minut suunnittelijaksi.

Tästä voit ottaa eräänlaisen esitteen "Suunnittelupalvelu 2018"

 

Tai voit lueskella lisää tietoa tästä:

Suunnitteluperiaatteet

Suunnitelmissa käytämme  yleisesti sähkötukkuliikkeillä myynnissä olevia sähkötarvikkeita, jolloin niiden takuu on STUL-takuuehtojen mukainen. 

Älytalojen väyläjärjestelmiä en suunnittele. Fiksut ja toimintavarmat automatiikat saadaan aikaan ilman, että sitoudutaan johonkin ohimenevään muotituotteeseen ja samalla vaarannetaan tietoturva. 

Valaistuksessa käytämme LED-valaisimia.

Palovaroittimet suunnittelemme aina heikkovirtasensoreilla ja keskitetyllä akku / varaajapaketilla aivan kuten se tehdään kaikissa julkisissa rakennuksissa. Tämä ei aiheuta lisäkustannuksia mutta helpottaa huollettavuutta.

Palvelun yleiskuvaus

Suunnittelun voit tilata soittamalla, sähköpostilla tai verkkokaupastamme. Everyday joustoluotolla saa edulliselle nettihinnalle maksuaikaa tai voit valita myös laskutusvaihtoehdon normaalihinnalla.

Jos haluat kysellä lisää ennen tilaamista, niin voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse (0400 344 205). Autan mielelläni pääsemään eteenpäin ja vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Saat tästä  LÄHTÖTIETOLOMAKKEEN, jonka voit täyttää omalla tietokoneella ja sitten palauttaa meille .

Lähetä meille talonne piirustukset PDF- ja DWG-tiedostoina.

Meiltä kyllä sitten kysellään vielä lisätietoja, jos lähtötiedoissa on avoimia kysymyksiä tai muuten epäselvää.

Tämän jälkeen edetään luonnosten, palautekeskustelujen ja tarkennusten kautta valmiiseen suunnitelmaan, jota voidaan edelleen päivittää työmaan aikana ja talon valmistuttua.  

Mitä enemmän haluat vaikuttaa suunnitelman sisältöön, sitä enemmän  joudut perehtymään asiaan. Meidän tehtävä on auttaa sinua tekemään järkeviä valintoja lukemattomista eri vaihtoehdoista.

Takuu

Annan työllemme täyden takuun. Jos suunnitelma ei vastaa luvattua, saat rahat takaisin 100%.

Usein kysytään

Mitä suunnittelu pitää sisällään ?

Yksinkertainen vastaus tähän on, että se pitää sisällään kaiken tarvittavan, jotta tuleva talosi on mahdollista sähköasentajan sähköistää.

Tiedän, että maallikon on mahdotonta vertailla eri suunnittelijoiden tuotoksia ainakaan etukäteen. Varmasti kaikki vakuuttavat tekevänsä "hyvän" suunnielman.

Julkisessa rakentamisessa onkin tapana spesifioida tarkasti, mitä dokumentteja suunnittelija laatii ja mitä puolestaan tekee urakoitsija. Pientalorakentaja ei muistaakseni koskaan ole esittänyt minulle luetteloa, mitkä dokumentit hän minulta haluaa. Ei varmasti muiltakaan ole palvelua näin tilattu. Tämä sitten mahdollistaa mitä ihmeellisemmät tapaukset.

Olen urani varrella tavannut yhtenä esimerkkinä ok-talon tapauksen, joissa äärimmäisen vaativan tekniikan suunnitelmissa lukee: "urakoitsija suunnittelee ohjauskeskukset". En nyt ala tässä yhteydessä kertomaan enempää, miten siinä projektissa lopulta kävi, mutta sen voin sanoa, että ei ole toimialalle mairittelevaa. Mutta suunnitelma on varmasti ollut hintakilpailukykyinen.

Selega -suunnitelmapaketti sisältää tyypillisesti useita kymmeniä dokumentteja. Tasokuvia, piirikaavioita, layout-kuvia, yleiskaavioita, asennusohjeita, käyttöohjeita, työselityksiä, detaljikuvia, tarvikelistauksia ja kuvastoja yms. Niillä varmasti pärjää ja jos ei pärjää, niin sitten on vielä tekninen taustatuki sähköasentajalle.